Selasa, 18 Julai 2017

SHAKEME

Assalamualaikum

Ada tak diantara rakan-rakan uolls yang suka minum soya??

boleh dikatakan tiap-tiap pagi mesti nak breakfast dengan air soya..Tak kira la soya dalam kotak or botol..

Ape yang kita tahu ada sesetengah produk minuman soya dipasaran yang kurang kolestrol dan kurang gula kan..Tapi ianya sekadar minuman yang tidak boleh memberi banyak khasiat kepada badan kita bukan? Kerana ianya masih mempunyai gula dan ada yang mempunyai bahan pengawet kan..

Jadi disini Lia nak share dengan uolls semua yang suka minum soya ni iaitu produk baru Shake Me Haio...

Produk Baru Shake Me Haio ni baru berada dipasaran dalam bulan Ogos baru-baru ini dan dilancarkan dalam Majlis SM SSM Award yang berlangsung di IDCC Shah Alam..

 Ape tu Shake Me?

Shake Me ialah Minuman berkhasiat dari gabungan Soya dengan Garam Buluh...Minuman Shake Me ni bukan minuman biasa2 je taw..tapi mempunyai banyak khasiat..Selain itu Shake Me ini juga boleh menjadikan minuman perlangsingan badan bagi individu yang ingin menurunkan berat badan..Sangat sesuai untuk seisi keluarga ye..


Jom kita lihat apekah fungi dan kebaikan Shake Me ni..

 > Ia berfungsi lebih daripada sekadar minuman protein biasa

> Tinggi dengan protein & serat

> Multi-sumber formula protein untuk pemakanan sihat

> Diperkaya dengan vitamin dan mineral

> Tinggi Vitamin B12 & Vitamin C

> Satu sumber yang baik Kalsium & Magnesium

> Menggalakkan usus yang sihat

> Meningkatkan pengeluaran tenaga untuk tahan lama daya hidup

> Dirumus dengan bahan-bahan bukan diubahsuai secara genetik

> Segera & mudah untuk menyediakan formula

> Menggeleng licin, lazat & memuaskan

> Hanya 90 kalori setiap hidangan

> Rendah lemak

> Kolesterol bebas

> Tiada gula tambahan

> Tiada bahan pengawet

> Tiada pewarna tiruan

Banyak kan khasiat Shake Me..Jom kite bertukar kepada minuman kesihatan untuk hari-hari pagi kita..disamping mendapat kesihatan yang baik mana tahu dengan izinNya kita dapat slim kan badan kita kan..siapa tahu kan..

Tiada ulasan:

Catat Komen