Ahad, 30 Ogos 2015

CERITA


Sambil-sambil tu just nak share dengan uol point-point kat bawah ni...Terfikir pulak bila dah mula berada di level sekarang... ;)

Seseorang tu hebat bukan kerana :
- Dia tau semua..
- Dia tak pernah buat silap..
- Dia tak pernah menangis kecewa dengan keputusan yang dia dapat..
- Dia tak rasa down sekali sekala..

Tapi dia hebat kerana :
+ Tak mudah menyerah kalah!
+ Sanggup turunkan ego dan berguru!
+ Tak kurungkan diri bila down!
+ Tetap teruskan misi walau apapun halangan dia tetap buat sampai jadi!
+ Terima kegagalan dan baiki diri sendiri dan bukan ambil jalan mudah dengan menunding jari!

#DahNamaPunUbatMulaMulaJePahit
#DoTheBestAllahWillDoTheRest

Tiada ulasan:

Catat Komen