Khamis, 18 Februari 2016

FUNGSI DAN KEISTIMEWAAN LONG BRA

Fungsi dan Keistimewaan Long Bra#Premiumbeautiful Nak tahu baca sampai habis erk. 

1) Mengelakkan bengkak susu. Tak perlu nak letak kobis bagai kat breast kita semata-mata nak kurangkan bengkak susu tu.

2) Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil. Siapa yang teringin sangat nak besarkan payudara tanpa perlu menjalani pembedahan or suntikan yang menyakitkan, long bra Premium Beautiful ni adalah penyelesaiannya

3) Meransang pengeluaran susu ibu.

4) Bahagian tengah long bra Premium Beautiful (bahagian hadapan yang berenda) mempunyai kandungan FIR yang tinggi. So kalau korang pakai long bra ni Premium Beautiful ni memang akan cover the whole area of your abdomen. Hence, long bra premium beautiful ni boleh membantu mengurangkan sakit gastrik yang kronik. Kalau masa puasa you all pakai long bra Premium Beautiful ni, inshaAllah tak rasa lapar at all.

5) Memejal, menganjalkan dan mencantikkan payudara. Seriously part ni memang kena jaga betul-betul!Asset tu!

6) Membantu mencegah Breast Cancer. Cup yang berbentuk pyramid pada long bra Premium Beautiful mencegah "retracted nipple" or in malay nipple masuk ke dalam.

7) Menyokong breast yang besar sebab tali long bra premium beautiful ni sangat lebar and tebal untuk meyokong payudara yang besar. Kalau you all pakai long bra Premium Beautiful ni sewaktu bersenam pun okay sangat sebab fungsinya yang menyokong breast kita. Almaklumlah, breast kita ni bukannye otot. It just a jaringan lemak and kalau kita pakai bra yang salah, memang breast kita cepat "londeh" ..erkk ...
                             
                         Marlia mustafa
                          0196864386

Tiada ulasan:

Catat Komen